Ardenner - Basilikum
Installert i hjertet av de belgiske Ardennene, integreres den økologiske osteproduksjonen i Vielsalm perfekt i sitt miljø for å lage kvalitets økologisk ost. Melken som brukes av osteproduksjonen kommer fra regionen, hvor de mange frodige engene tilbyr det ideelle miljøet for å oppnå et kvalitetsprodukt. Ardenneren er en ost som perfekt symboliserer disse røttene og identiteten til den økologiske osteproduksjonen i Vielsalm.
Smaken av tradisjon og subtile smaker
Ardenneren kombinerer med glede smaken av tradisjon og de mest subtile smakene. Modnet i 5 til 10 uker i sin unge versjon, 3 til 6 måneder i halvmoden og mer enn 6 måneder i moden, er den like deilig på brød som i terninger til aperitiff.
Den unge Ardenneren produseres også:
med basilikum
med ingefær og grønn pepper
… For sublimert smaker!
Ardenner-serien